keskiviikko 28. joulukuuta 2016

Jurassic World: Indominus Rexin pako, Lego elokuva

Nyt löytyi helmi Jurassic World keräilykokoelmaan. -Jurassic World Lego animaatio lyhytelokuva 😃😍😊. -En kyllä epäröinyt hetkeäkään ostamista -eikä hetkeäkään käynyt mielessä ostoksen lapsellisuus. -SE oli HETI poimittava mukaan. -Tämä Jurassic World fani on tyytyväinen 😌😇.

torstai 22. joulukuuta 2016

Merry Christmas~~!!

Vaikka nyt on vasta 23. joulukuuta ihmiset tavoittelevat jo nyt ahkerasti hyvää joulua Facebookissa..., ja niinpä päätin minäkin toivottaa muokkaamallani Jurassic Park teemaisella kuvallani -joka on siis myös nähtävissä Facebookissa. -Ei muuta kuin -hyvää joulua🎄🎅-ja vielä englanniksi -Merry Christmas 🎄🎅.

perjantai 16. joulukuuta 2016

Jurassic World Velociraptor ja Indominus Rex pehmolelut

GameStop kauppaan oli ilmestynyt uudet Jurassic World aiheiset pehmolelut -joten olihan ne sitten heti käytävä sieltä ostamassa. -Tällä kertaa mukaan lähti tollaset söötit Velociraptor ja Indominus Rex pehmolelut.

torstai 8. joulukuuta 2016

Jurassic Park Theme - One Man Orchestra

Nyt on taitava kaveri😇😄👌👍. -Albert Chang niminen nuori viululahjakkuus🎻 soittaa Jurassic Parkin tunnarin tällä kerrassaan huikealla videolla heti tässä alla👇
...

perjantai 2. joulukuuta 2016

Jurassic World 2 juttua

 Tuntemattomasta tietoisuuteeni. -Nimittäin uusi näyttelijälisäys Jurassic Worls 2 elokuvaan on minulle täysin tuntematon näyttelijä Justice Smith. -Miehellä onkin vasta ihan muutama elokuva -joista ainoa mainitsemisen arvoinen on Paper Towns niminen leffa. -Mutta nyt on tämäkin näyttelijä tietoisuudessani -ja ihan sopivan näköinen kasvo Jurassic Park elokuvaan.
Sitten eräs tuttu kasvo olisi palaamassa rooliinsa -nimittäin ykkösestä tuttu -ja Jurassic Worldissa paluun tehnyt näyttelijä BD Wong -palaa vielä mahdollisesti kolmannen kerran rooliinsa. -"mahdollisesti" -siksi koska miehen paluu on vielä pelkkä huhu..., mutta hyvin todennäköisesti on palaamassa.